Nekdanja zakonca, ki sta zdaj najboljša prijatelja

Magazin 07. Mar 202308:00
Gwyneth Paltrow
Profimedia

Igralka Gwyneth Paltrow in glasbenik Chris Martin dokazujeta, da lahko zakonci ostanejo v prijateljskih odnosih tudi po ločitvi.

To je z oskarjem nagrajena igralka, kipec za najboljšo žensko vlogo je prejela za vlogo v filmu Zaljubljeni Shakespeare, pokazala na Instagramu, kjer je delila “selfi” z nekdanjim možem. Frontman priljubljene glasbene skupine Coldplay je namreč praznoval 46. rojstni dan.

“Vse najboljše najboljšemu očetu in prijatelju. Radi te imamo,” je pod fotografijo zapisala 50-letna igralka.

Tokratno ljubko rojstnodnevno voščilo ni prvo dejanje, ko sta nekdanja zakonca javno pokazala veliko prijateljstvo, ki ga gojita med seboj. Junija sta se skupaj udeležila hčerine mature ob koncu srednje šole, nato pa na družbenih omrežjih delila skupne fotografije v čast svoji prvorojenki.

“On je moja družina in rada ga imam,” je Gwyneth Paltrow opisala odnos s pevcem v CBS-jevi oddaji septembra lani. “Vem, da bi zame in za otroka naredil vse in jaz bi naredila vse zanj.” Dodala je, da sta se ob ločitvi zavezala, da bosta otroka čim manj občutila posledice razhoda.

Gwyneth Paltrow in Chris Martin sta bila poročena 13 let, razšla sta se leta 2016. Imata 18-letno hčerko Apple in leto mlajšega sina Mosesa.

Gwyneth Paltrow
Profimedia

Oba sta trenutno srečna v novih zvezah. Igralka je poročena s filmskim ustvarjalcem Bradom Falchukom, pevec pa je v zvezi z igralko Dakoto Johnson.

Paltrow je tudi mačeha Falchukovi hčerki Isabelle in sinu Brodyju, ki ju deli z nekdanjo ženo Suzanne Bukinik. Dakota in Chris nimata skupnih otrok.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.