Nekdanji mož Britney Spears prekinil svoj desetletni molk

Magazin 08. Avg 202210:45 > 10:58 1 komentar
Kevin Federline
Profimedia

Kevin Federline je bil med letoma 2004 in 2007 poročen z Britney Spears, s katero imata dva otroka, Seana in Jaydena.

Zdaj se je po skoraj desetletju molka odločil spregovoriti o njunem razmerju in zakonu. V intervjuju je odkrito govoril, da je po njegovem mnenju skrbništvo, ki ga je oče imel nad Britney, pevki rešilo življenje, ter tudi o tem, kako se njuna sinova počutita zaradi njenih številnih golih fotografij.

Britney bivšemu možu ni ostala dolžna in ga je obtožila, da ni lepo od njega, da jo kritizira, obenem pa je namignila, da se zdaj, ko se je rešila očetovega skrbništva, počuti močnejšo in ima svobodno voljo živeti življenje, ki si ga želi. “Žalosti me, ko slišim, da se je bivši mož odločil razpravljati o odnosu med mano in mojima otrokoma.”

Kaj vse je povedal?

Sinova sta se sama odločila, da zvezdnice ne želita videti

Kevin Federline v vlogi očeta deluje zelo zasebno, razkril pa je, da sta se sinova sama odločila, da matere ne želita videti, zato se tudi nista udeležila njene poroke s Samom Asgharijem.

Britney Spears
Profimedia

Njene gole fotografije

Pevka se izraža tako, da deli gole posnetke z 41,9 milijona sledilci – kar skrbi številne njene oboževalce. Kevin je o tem povedal, da imata fanta mamo zelo rada, nad njenimi objavami pa nikakor nista navdušena. “Poskušam jima razložiti, da so njene objave samo še en način, s katerim se želi izraziti. Toda to ne izvzame dejstva, da jima je težko. Ne morem si predstavljati, kakšen je občutek biti najstnik, ki mora hoditi v srednjo šolo, kjer lahko njuno mamo vsi vidijo.”

Skrbništvo ji je rešilo življenje

Prepričan je, da ji je oče s tem, ko je 13 let nadziral njeno življenje, tako osebno kot tudi finančno rešil življenje. “Seveda procesa ni bilo lahko gledati, težko mi je bilo, ko sta moja fanta morala preživeti te težke trenutke.”

Fanta sta imela o skrbništvu veliko vprašanj

“Imela sta veliko vprašanj, nisem bil prepričan, da jima na vsa lahko odgovorim, zato sem jima rekel, da njuna mama potrebuje pomoč.” Kljub trditvi, da ji je skrbništvo rešilo življenje, z nekdanjim tastom ni imel vedno najboljšega odnosa. Novembra 2019 je zahteval prepoved približevanja po prepiru z enim od sinov. In ko se prepoved izteče, pravi, do Britneyinega očeta ne čuti nobene zamere in bi pozdravil njegovo vrnitev v življenje vnukov. Dodal je, da se glede Jamieja Spearsa počuti slabo in ima občutek, kot da ga dajejo skozi stiskalnico.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje