Nekdanji mož Britney Spears združil moči z njenim odtujenim očetom

Magazin 25. Dec 202210:30
Britney Spears
Profimedia

Kevin Federline, nekdanji mož Britney Spears, namerava napisati knjigo o očetovstvu. Pomagal naj bi mu pevkin odtujeni oče Jamie Spears.

Novico je razkrila novinarka Daphne Barak, ki je v preteklih mesecih intervjuvala oba. Za Mail on Sunday je povedala, da se dvojica znova pogovarja.  

Septembra 2019 je Federline zahteval prepoved približevanja Jamieja Spearsa svojima sinovoma, ki si ju deli s pevko. Razlog: Spears naj bi domnevno zlorabljal vnuka, danes 17-letnega Prestona. Čeprav Jamie zaradi incidenta ni bil kazensko preganjan, tri leta ni videl Prestona pa tudi drugega sina nekdanjega para ne: 16-letnega Jaydena Jamesa.

“Zelo pogrešam svoja fanta,” je Jamie povedal v svojem prvem intervjuju po desetletju. “Bili smo si zelo blizu … Tri leta brez njiju so bila zelo težka.”

Jamie je svojo družino opisal kot zmedo, dodal je: “Vse, kar lahko rečem, je, da večina ljudi nima pojma, kaj je resnica.”

Britney Spears
Profimedia

Zadnja leta so bila za družino Spears turbulentna. 41-letna Britney je svojega očeta obtožila zlorabe, preden je losangeleški sodnik novembra 2021 prekinil Jamiejevo dolgoletno skrbništvo nad njo.

Jamie je zanikal zlorabo. V intervjuju je zatrdil, da ne ve, ali bi bila Britney živa, če ne bi februarja 2008 prevzel nadzora nad njenimi osebnimi, zdravstvenimi in finančnimi zadevami zaradi osebnih težav dobitnice glasbene nagrade grammy.

Toda Britney in njena legija oboževalcev vidijo situacijo drugače, saj trdijo, da je Jamie izkoristil svoje pravice kot skrbnik in da je obogatel z milijoni dolarjev od pevkinega premoženja.

Tudi Britney Spears piše lastne spomine, so februarja poročali ameriški mediji. Letos je sicer knjigo izdala tudi njena sestra Jamie Lynn Spears, tako da zgodb družine Spears ne bo manjkalo.

Britney Spears
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.