Nekdanji nemški predsednik tretjič pred oltar z isto žensko

Magazin 24. Mar 202313:15
Christian Wulff
Profimedia

Po poročanju nemških medijev se je nekdanji nemški predsednik Christian Wulff pred kratkim tretjič poročil z Bettino Körner.

Christian Wulff je bil nemški predsednik med letoma 2010 in 2012, nato pa je odstopil, saj ga je državno tožilstvo preiskovalo zaradi suma zlorabe položaja. Zdaj se je vnovič znašel v središču pozornosti, saj se je, kot so poročali nemški mediji, še tretjič poročil z isto žensko. Gre za Bettino Körner, s katero sta se prvič poročila leta 2008, čez dve leti pa sta se razšla.

A nato sta se spet našla in se leta 2015 drugič poročila, tokrat tudi cerkveno. V zakonu sta vztrajala do leta 2020, vendar sta že od leta 2018 živela ločeno in se na koncu tudi uradno ločila. Očitno pa je ljubezen premagala težave, tako da sta zdaj spet zakonski par. 63-letni Christian in 49-letna Bettina sta se 18. marca letos vnovič civilno poročila.

Ko sta se poročila prvič, leta 2008, je bil za oba to drugi zakon. Nekdanji nemški predsednik je bil med letoma 1988 in 2006 poročen s pravnico, Christiane. Oba sta prav tako iz prvega zakona že imela otroka, Wulff je imel eno hčerko, Körner pa sina. Po prvi poroki sta postala tudi starša dečka Linusa.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.