Nenavaden prizor: pobeglega osla posvojila čreda jelenov (VIDEO)

Magazin 23. Jun 202414:48 0 komentarjev
čreda jelenov in osel
Posnetek zaslona: instagram/maxfennell

Posnetek osla, ki živi s čredo divjih jelenov, je hitro postal viralen. Izkazalo se je, da je to Diesel, nekoč hišni ljubljenček, ki je pred petimi leti pobegnil od doma.

Video je nastal v začetku tega leta, ko je lovec Max Fennell v severni Kaliforniji posnel skupino divjih jelenov, ki so se družili z oslom. Zdelo se je, da je pravzaprav član njihove črede.

Kratek posnetek nenavadnega prizora se je hitro razširil po družbenih omrežjih. Kasneje pa sta se oglasila Terri Drury in njen mož Dave, ki sta za CBS News povedala, da sta prepričana, da je to njihov pogrešani hišni ljubljenček Diesel, ki je pred petimi leti pobegnil v divjino.

“Bilo je neverjetno. Vzkliknili smo: ‘O moj bog.’ Končno smo ga videli. Končno vemo, da je dobro. Živi bolje kot kadarkoli. Srečen je. Zdrav je in čutimo veliko olajšanje,” je Terri povedala za CBS.

View this post on Instagram

A post shared by Max Fennell (@maxfennell)

Pravi, da je Diesel izginil, potem ko se je prestrašil na poti med sprehodom s svojo človeško družino. Posnela ga je nadzorna kamera, odtisi kopit so pokazali, da je še živ, a iskanje je bilo zaman.

Kljub veselju, da ga vidijo živega in zdravega, družina Drury vztraja, da Diesla ne nameravajo ujeti in pripeljati nazaj na posestvo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!