Nenavadna nesreča med koncertom Harryja Stylesa

Magazin 15. Jun 202215:45 0 komentarjev
Harry Styles
Profimedia

Med evropsko turnejo in koncertnim postankom v škotskem Glasgowu so bili obiskovalci koncerta Harryja Stylesa priča hudi nesreči, ki pa se na sreči ni končala tragično.

Priljubljeni glasbenik Harry Styles, ki v zadnjem času vse pogosteje plava tudi v igralskih vodah, te dni koncertira po Evropi.

V sklopu glasbene turneje Love On Tour je tako obiskal tudi Glasgow, kjer pa ni bil ves čas le on v središču pozornosti. Pevec je na razprodanem Ibrox Stadiumu nastopil v modro-rumeni opravi, ob tem pa je razvil tudi mavrično zastavo v podporo številnim Pride paradam v minulem vikendu. V več kot 50 tisoč glavi množici telefonov ni manjkalo, ti pa so tako ujeli tudi nenavadno nesrečo, ki se je zgodila med eno izmed Harryjevih pesmi.

Harry Styles
Profimedia

Med izvajanjem pesmi Kiwi je namreč s tretjega balkona med množico v parterju padel eden izmed obiskovalcev. Incident naj bi se po poročanju škotske policije zgodil okrog 10.15, takoj po padcu pa so na kraj nesreče pritekli reševalci. Če gre verjeti otoškim medijem, je šlo predvsem za lažje poškodbe, več podrobnosti o tem pa ni znanih. Okoliščine padca torej še niso znane, tamkajšnja policija pa predvideva, da neznane osebe pri tem niso bile vpletene.

15 metrov višinske razlike

Po spletu so zaokrožili posnetki, s katerih je razvidno, kako obiskovalci poplesavajo ob glasbi, naenkrat pa se v ozadju pojavi padajoča človeška silhueta. Ob dogodku so se na družbenih omrežjih že oglasili številni oboževalci, ki so bili priča dogodku. ”Med začetkom pesmi Kiwi je nekdo padel iz zgodnje sekcije v parter, tik pred nami. Višinske razlike je kakih 15 metrov. Varnostniki se sploh niso odzvali vse do konca pesmi. Kar bi moralo biti najboljša noč v mojem življenju, se je spreobrnilo v pravo moro,” je zapisal uporabnik Twitterja. Nekateri drugi pa so se odzvali nasprotno, češ da so varnostniki v hipu posredovali in da so bili videti izjemno zaskrbljeni.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku
Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.