Nepovabljena obiskovalka koprskih policistov: “Izza luči je pokukala glavica”

Magazin 16. Maj 202410:46 0 komentarjev
Kača v stropni luči policijske postaje.
V stropni luči v eni od policijskih postaj na območju Kopra se je skrivala kača. (Foto: Policijska uprava Koper)

Na eni od policijskih postaj na območju Policijske uprave Koper so doživeli precej nenavaden obisk. V stropni luči tik nad pisalno mizo se je namreč skrivala kača.

Policijska uprava (PU) Koper je na Facebookovem profilu objavila fotografije precej nenavadne obiskovalke ene od policijskih postaj.

“Naše administratorke so ugotovile, da jih nekdo opazuje. Ravno nad pisalno mizo je namreč izza luči pokukala mala glavica,” so zapisali v objavi.

Kaj hitro so zaposleni ugotovili, da se v stropni luči skriva kača, “pogumni sodelavci pa so zadevo takoj vzeli v svoje roke”, so opisali na PU Koper.

Kačo so rešili in jo izpustili v grmovje v bližini, na Facebookovem profilu pa nepovabljeni obiskovalki zaželeli veliko sreče.

Pod objavo, ki je zbrala že skoraj 700 všečkov, so se hitro zvrstili komentarji uporabnikov, ki pravijo, da bi sami v takih okoliščinah gotovo doživeli srčni infarkt. “Bom pa v prihodnje pred začetkom dela pregledala vse luči v pisarni,” je zapisala ena od komentatork, druga pa je pripomnila, da je — če bi se to zgodilo njej — v službi gotovo ne bi več videli.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!