Neskončna čudesa s Sorrentinom in njegovima hollywoodskima muzama

Magazin 30. Maj 202214:15
Anne Hathaway
Profimedia

Igralki Anne Hathaway in Zendaya sta združili moči z režiserjem Paolom Sorrentinom v modni kampanji Dragularja zvezd.

Slavna rimska hiša Bvlgari je za predstavitev nove linije Serpenti najela slavna filmska imena. Priznani italijanski filmski ustvarjalec, znan kot veliki estet, je najboljša izbira za ustvarjanje modnega filmčka z naslovom Nepričakovana čudesa.  

Bvlgarijevi safirji, smaragdi in diamanti so med hollywoodskimi zvezdniki še kako priljubljeni, redno jih videvamo na rdeči preprogi, tako da ne čudi izbira priljubljenih igralk kot ambasadork prestižne znamke.

“V iskanju čudes,” reče Hathaway v dve in pol minut trajajočem videu, medtem ko Zendaya odgovori, da temu ni videti konca. 

Video predstavlja tudi poklon Rimu, posnet je v enem izmed rimskih dvorcev. “Sprejmite prisrčno povabilo Rima in iščite veselje in čudež v vsakem trenutku, bleščečo lepoto na najbolj presenetljivih mestih z zavedanjem, da radovednost odpira neskončno blaženih priložnosti,” so besede, s katerim je Bvlgari povabil k ogledu filmčka.

Sorrentino, ki je leta 2014 osvojil oskarja za tujejezični film Neskončna lepota (La grande bellezza), je bil tudi letos nominiran v isti kategoriji, a kipca za film Bila je božja roka (È  stata la mano di dio) ni prejel.

Paolo Sorrentino
Profimedia

Anne Hathaway se mudi v Cannesu, kjer predstavlja avtobiografski celovečerec Jamesa Graya Armageddon Time. Na premieri filma je igralka nosila Bvlgarijev nakit.

Anne Hathaway
Profimedia

Zendaya, zvezdnica HBO-jeve serije Evforija (Euphoria), pa je v predprodukciji za drugi del filma Dune. Začelo pa se je tudi snemanje drame Izzivalci (Challengers), v katerem je mlada igralka združila moči z režiserjem filma Pokliči me po svojem imenu (Call Me By Your Name), Lucom Guadagninom. 

Zendaya
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.