Netflixova Emily v Parizu bo dobila še 3. in 4. sezono

Magazin 12. Jan 202209:11
Lily Collins
Profimedia

Glavna igralka super uspešne Netflixove uspešnice Emily v Parizu, Lily Collins, je potrdila, da bodo posneli tudi tretjo in četrto sezono serije …

Ko so posneli prvo sezono Emily v Parizu, si ustvarjalci serije niso mogli niti predstavljati, da bo ta doživela tako velik uspeh. Zagotovo tudi zaradi odlične in simpatične glavne igralke Lily Collins, hčerke legendarnega glasbenika Phila Collinsa, ki je odlično upodobila Emily.

Prva sezona se odvija pretežno v Parizu, druga, ki so jo začeli predvajati 22. decembra lani, pa se odvija še na Azurni obali med mesti Villefranche-Sur-Mer, Saint-Jean-Cap-Ferrat in seveda mondenim Saint-Tropezom. Seveda se dogaja na vseh lokacijah, kjer se zbirajo znani in slavni, kot je ta kultni lokal Senequier v Saint-Tropezu, ki so ga odprli daljnega leta 1887.

Lily Collins
Profimedia

Veselo novico je Lily Collins delila na svojem profilu na Instagramu, kmalu pa so jo potrdili tudi pri Netflixu z objavo, da Emily niso mogli pustiti, da kar tako odide … Spomnimo, Emily je mlada Američanka, ki jo je njena matična marketinška agencija poslala v hčerinsko podjetje v Parizu.

Ob vseh zapletih na delovnem mestu se je Emily zapletla še v ljubezenski trikotnik s chefom, ki ima restavracijo za vogalom njenega domovanja, in njegovo izvoljenko. Tipični francoski ”ménage à trois”. Ker se je želela izviti iz nemogoče situacije, se je zapletla še s čednim Alfijem, s katerim hodita na isti tečaj francoščine. Več pa ne bomo razkrili …

Emily in Paris
Profimedia