Nick Cannon bi imel svojega 13. otroka s Taylor Swift

Magazin 12. Apr 202309:15
Nick Cannon
Profimedia

Nick Cannon, ki ima 12 otrok s 6 različnimi ženskami - od tega tudi dvojčka z Mariah Carey -, bi z veseljem imel še enega s popzvezdnico Taylor Swift.

“Mislim, da bi se zelo dobro ujela,” je povedal o 33-letni glasbenici, ki se je ravno te dni razšla z dolgoletnim partnerjem, igralcem Joejem Alwynom.

Čeprav Cannon trenutno nima načrtov, da bi še povečal svojo že tako številčno družino, bi se bil pripravljen “žrtvovati” za Taylor, je razkril v pogovorni oddaji komika Howarda Sterna.

“Sem zelo za,” je bil navdušen. “Najprej moram reči, da je izjemna avtorica pesmi. Pri Taylor Swift mi je zelo všeč to, da je tako ranljiva in iskrena v svoji glasbi.”

42-letnik je nato dodal, da imata s Swift dokaj podobne izkušnje glede burnega romantičnega življenja, saj sta ves čas pod drobnogledom tabloidov.

Taylor Swift
Profimedia

“Mislim, da bi se zelo dobro ujela,” je razmišljal naglas. “Gotovo bi razumela drug drugega.”

Pošalil se je, da je ob novici o Taylorinem razhodu zastrigel z ušesi, in sklenil, da bi bilo imeti otroka z njo “čudovito”.

Kot omenjeno, ima Cannon kar ducat otrok s šestimi ženskami.

Samo v zadnjem letu so se mu rodili sin Legendary Love, zdaj star devet mesecev, z Bre Tiesi, hči Onyx Ice, šest mesecev, z LaNisho Cole, sin Rise Messiah, šest mesecev, z Brittany Bell, hči Beautiful Zeppelin, štiri mesece, z Abby de la Rosa, in hči Halo Marie, štiri mesece, z Alysso Scott.

Nekdanji otroški zvezdnik ima tudi 11-letna dvojčka Moroccana in Monroe z nekdanjo slavno ženo Mariah Carey.

Z Brittany Bell ima še šestletnega sina Goldena “Sagona” in hčer Powerful Queen, z Abby de la Rosa pa kmalu dveletna dvojčka, imenovana Zion Mixolydian in Zillion Heir.

Nick Cannon
Profimedia

Še en sin, ki ga je imel z Alysso Scott, je decembra 2021 umrl zaradi tumorja na možganih, ko je bil star pet mesecev.

Cannon je že v preteklosti naglas spregovoril o svojem občudovanju Taylor Swift, na njeno stran se je postavil tudi v času njenega javnega spora z resničnostno starleto Kim Kardashian.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.