Nosečniška moda zvezdnic: Od glamurja do uličnega stila

Magazin 31. Maj 202214:15
Rihanna
Profimedia

Slavne nosečnice so nam do zdaj pokazale, da imajo zelo različne nosečniške stile, nekateri med njimi pa so zelo drzni.

V zadnjem času je s svojo drzno nosečniško modo prednjačila predvsem pevka Rihanna, ki se je udeležila številnih zabav in si privoščila številne oddihe. Vedno pa je poskrbela, da jo je bilo zares težko spregledati, saj je s svojimi modnimi kombinacijami poskrbela, da se je o njej govorilo še tedne.

Najraje je na zabavo prišla oblečena tako, da je bil njen nosečniški trebušček čim bolj opazen, včasih celo gol – številni so bili nad njo navdušeni, češ da se ne sramuje svojega nosečniškega telesa, temveč ga slavi, našli pa so se tudi tisti, ki sem jim to zdi neokusno oz. preveč drzno.

Podobno modno zgodbo v svoji tretji nosečnosti piše tudi manekenka Adriana Lima, ki je na rdeči preprogi v Cannesu presenetila prisotne s svojo modno kombinacijo. Vsekakor je poskrbela, da so se vse oči obračale v njeno smer, in v vsej tej pozornosti zelo uživala.

Precej bolj zadržana je v svoji prvi nosečnosti pevka Leona Lewis, ki vedno poskrbi, da je dovolj elegantna in obenem ne prestopi klasične meje dobrega okusa.

Igralka Jennifer Lawrence je že zgodaj na newyorških ulicah pokazala svoj nosečniški trebušček, na rdeči preprogi pa se je pojavila v stajlingu, ki je močno spominjal na zlata leta Hollywooda – nosečniška moda je lahko tudi zelo elegantna.

Manekenka Ashley Graham je v času nosečnosti prisegala predvsem na udobnost. Na ulici se je tako rada pojavila v pajkicah in majicah, predvsem pa je poskrbela, da je imel njen trebušček vedno dobro oporo – modni stil je vsekakor pri njej zamenjalo udobje in dobro počutje.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.