Nov lepotni trend: holografske barve za lase, ki na soncu spremenijo barvo

Magazin 07. Avg 202211:00
barve za lase
Foto: Profimedia

Izbira barve za barvanje las je lahko včasih izjemen proces, še zlasti ko je na voljo ogromno možnosti. A morda nam zdaj ne bo več treba izbirati, saj lahko nosimo več barv hkrati. Podjetje je namreč združilo lepoto in znanost, da bi ustvarilo barvo za lase, ki spreminja nianse ter se odziva na toploto in sončno svetlobo.

Barve za lase Color Alchemy navdihuje prelivanje odtenkov, ki ga vidimo v naravi in ponuja možnosti v čudovitih odtenkih, ki posnemajo naravne pojave. Barvni razpon za vsakega od njih je kalejdoskopski, z odtenki, kot sta Borealis, ki prehaja iz deteljno zelene v plamensko oranžno in cesarsko vijoličasto, ter Phoenix, ki prehaja iz žgano oranžne v pelodno rumeno in ultravijolično. To je je prva holografska začasna barva za lase na svetu – ki se prilagaja in spreminja barvo glede na spremembe temperature in sončne svetlobe. Z uporabo patentirane tehnologije strukturirane svetlobe te barve za lase zagotovijo prelivajoč učinek.

barve za lase
Profimedia

Te unikatne barve za lase uporabljajo edinstveno tehnologijo strukturirane svetlobe, da opazovalcu odsevajo samo določene valovne dolžine barve. S spreminjanjem temperature se spreminjajo tudi mikroprizme, ki spreminjajo barvo, ki jo ljudje vidijo. Hitrost spreminjanja barve je odvisna od spremembe temperature ali spremembe jakosti UV-svetlobe. Lahko se zgodi hitro in dramatično, če gremo na sončen dan iz notranjosti na prosto ali v lase usmerimo topel zrak sušilnika. Proizvajalci obljubljajo, da ta učinek deluje na vseh vrstah las, tudi tistih nekoliko temnejših, zato si pred nanosom izdelka ni treba posvetliti las.

barve za lase
Profimedia

Trendi na področju pričesk so sicer že kar nekaj časa na strani zelo živopisnih barv. Že nekaj sezon opažamo, da so zelo priljubljeni tako pastelni kot močni odtenki rožnate, modre, vijoličaste in zelene barve. Nekoliko manj pogoste so večbarvne pričeske, napovedujemo pa, da se bo priljubljenost v prihodnosti znatno povečala, tudi zaradi novih produktov na trgu lasnih izdelkov, kot je holografska barva za lase.

barve za lase
Profimedia
Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku
Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.
Komentari

Vaš komentar