Nov Netflixov film bodo snemali v naši bližini

Magazin 18. Maj 202210:58 > 12:21 0 komentarjev
Miramare
PROFIMEDIA

Največji ponudnik pretočnih vsebin Netflix trenutno producira film Lift. Za eno od lokacij je izbral Miramarski grad v Trstu, kjer bo snemal med 19. in 24. majem, poroča Primorski dnevnik.

Netflixov film Lift režira Felix Gary Gray, scenarij pa je napisal Daniel Kunka. Bolj malo je znano o vsebini filma – do zdaj so izdali le, da bo Kevin Hart igral spretnega tatu, ki ga njegovo nekdanje dekle in FBI prepričata, da izvede nemogočo tatvino na letu iz Londona v Zürich.

Snemanje so začeli februarja letos na Severnem Irskem, poleg Harta pa so med bolj znanimi imeni tudi britanska igralka Gugu Mbatha-Raw in predvsem Španka Úrsula Corberó, ki je v Netflixovi seriji La Casa de Papel (Money Heist) odigrala enega glavnih likov.

Po Belfastu in Benetkah se snemalna ekipa seli v Trst, kjer bo od 19. do 24. maja. Prizorišče bo Miramarski grad, v času snemanja pa bo park zaprt. Izjema bo nedelja, 22. maj, ko bosta grad in park odprta za javnost, a obiskovalci ne bodo mogli uporabljati parkirišč.

Od Netflixovega denarja bodo nekaj imeli tudi obiskovalci grada in parka. Direktorica miramarskega muzeja Andreina Contessa je napovedala, da bodo lahko uresničili dolgo načrtovani projekt. Nekdanje rastlinjake bodo namreč spremenili v didaktične učilnice, poroča Primorski dnevnik.

Grad Miramare, Trst
PROFIMEDIA

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!