Nov udarec za Brada Pitta. Hči mu je s to potezo obrnila hrbet

Magazin 27. Maj 202411:27 1 komentar
Vivienne Pitt
Foto: PROFIMEDIA

15-letna hči Vivienne nekdanjih zakoncev Jolie-Pitt si je spremenila priimek.

Hčerka igralke Angeline Jolie in igralca Brada Pitta, 15-letna Vivienne, je izpustila očetov priimek Pitt.

Sprememba priimka je razvidna v programu novega muzikala The Outsiders, ki ga je Vivienne pomagala producirati Angelina. V programu je namreč 15-letnica navedena kot “Vivienne Jolie” in ne kot “Vivienne Jolie-Pitt”, poroča ameriška revija People. Ni znano, ali si je najstnica tudi zakonsko spremenila priimek. Prav tako se za komentar niso odzvali tiskovni predstavniki nekdanjih zakoncev.

Vivienne sicer ni prva od šestih otrok Jolie in Pitta, ki se je v zadnjih letih odločila za ta korak. Njuna najstarejša hči Zahara se je novembra lani, ko se je na univerzi Spelman College pridružila dekliščini Mu Pi društva Alpha Kappa Alpha, predstavila kot Zahara Marley Jolie.

Novici o spremembi priimka otrok nekdanjih zakoncev prihaja po letih srdite ločitvene bitke. Spomnimo, da je Jolie leta 2016 vložila zahtevo za ločitev od Pitta, v kateri je zahtevala izključno skrbništvo nad njunimi šestimi otroki – Vivienne, Zaharo, Knoxom, Maddoxom, Paxom in Shiloh. Maddox, Zahara in Pax so posvojenci, Shiloh, dvojčka Knox in Vivienne pa biološki otroci.

Avgusta 2022 je vir blizu Pitta za People dejal, da igralec upa, da bo med pravno bitko vzpostavil boljši odnos z otroki. “Situacija je že leta žalostna,” je povedal vir in dodal, “velikokrat so bile dolge prekinitve, ko otrok sploh ni videl.”

Angelina Jolie
Foto: PROFIMEDIA

Nedavno je varnostnik, ki je v preteklosti delal za zakonca in zdaj še vedno dela za Pitta, trdil, da naj bi Jolie otroke spodbujala, da se očeta izogibajo. Pred meseci je Angelina Jolie prek svojih odvetnikov zatrjevala, da naj bi bil Pitt do nje nasilen pred incidentom leta 2016, zaradi katerega je vložila zahtevo za ločitev, še piše People.

Kot smo poročali, se je prepir na zasebnem letalu vnel septembra leta 2016, ko naj bi “Pitt planil na lastnega otroka”. Po anonimnem obvestilu o pijanskem prepiru, v katerega naj bi se Brad zapletel z Angelino, medtem ko je družina z zasebnim letalom potovala iz Francije domov v Los Angeles, sta zadevo preiskala losangeleški oddelek za otroke in družino ter FBI, preiskavo so zaključili brez obtožb, Pitt pa je zanikal kakršnokoli zlorabo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje