Nova izbranka Brada Pitta, Ines de Ramon, nosi najbolj moderno jakno

Magazin 06. Apr 202318:00
Ines de Ramon
Profimedia

Težko bi rekli, da gre za povsem nov model jakne, saj je ta trend živ še iz daljnih 90. let prejšnjega stoletja. A je v tem letu zadnji hit.

Ines de Ramon (29), ki je bila še pred kratkim precej v senci, je zdaj v središču pozornosti, saj je nova izbranka Brada Pitta (59). Slavna oblikovalka nakita je dokazala, da je tudi v modi vedno v trendu. Izbrala je namreč jakno, ki je bila popularna v 90. letih oz. mogoče še kakšno leto prej. Jakno je kombinirala z belim topom in svetlimi širokimi hlačami, pravi kontrast pa je ustvarila prav s kombinacijo lahkih pomladnih oblačil in bolj zimsko jakno. In ker tudi Brad Pitt velja za enega najbolj modno oblečenih zvezdnikov, je očitno, da imata skupno tudi ljubezen do mode, medtem ko njuna ljubezen postaja vse bolj resna.

Ines de Ramon
Profimedia

Ines De Ramon govori tri jezike in je certificirana nutricionistka. Trenutno dela kot podpredsednica modne znamke nakita Anita Ko Jewelry. Tako je vsaj napisano na njenem profilu na Linkedlnu. Lani je oznanila, da se po treh letih ločuje od igralca Paula Wesleyja (40), ki se ga spomnimo iz serije Vampirski dnevniki (The Vampire Diaries). Brad in Ines sta se spoznala prek skupnih prijateljev in bojda sta si bila takoj všeč.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.