Michelle Obama bo svojo drugo knjigo izdala kar v 14 jezikih in v 27 državah

Magazin 27. Jul 202211:00 0 komentarjev
Michele obama
Profimedia

Nova knjiga nekdanje prve dame ZDA Michelle Obama bo izšla 15. novembra v 14 jezikih in 27 državah. Originalni naslov knjige je The Light We Carry - Overcoming in Uncertain Times (Svetloba v nas - premagovanje v negotovih časih).

Knjiga je nadaljevanje svetovne uspešnice Michelle Obama Moja zgodba. V novi knjigi nekdanja prva dama z bralci deli “svoje znanje in svoje močne strategije za upanje in notranje ravnovesje v negotovih časih”, je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa objavila založniška skupina Penguin Random House, ki je pridobila založniške pravice za knjigo.

“Črpajoč iz svojih izkušenj kot mati, hči, žena, prijateljica in prva dama deli načela in prepričanja, ki so ji pomagala premagati tudi najtežje ovire v življenju in še naprej rasti,” so ob tem zapisali in dodali, da nekdanja prva dama ZDA “s svojim značilnim humorjem, odprtostjo in sočutjem osvetljuje tudi vprašanja, povezana z raso, spolom in prepoznavnostjo, ter spodbuja bralce, da premagajo strahove, najdejo moč v skupnosti in pogumno oblikujejo lastno življenje”.

Mojo zgodbo Michelle Obama so od izida novembra 2018 prevedli v 50 jezikov in prodali v več kot 17 milijonih izvodov po vsem svetu v različnih formatih. Danes 58-letna Michelle Obama je bila prva dama ZDA med letoma 2009 in 2017, ko je bil njen soprog Barack Obama prvi temnopolti predsednik ZDA.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!