Novi videz Chrisa Pina na družbenih omrežjih še vedno vznemirja

Magazin 12. Mar 202208:00 0 komentarjev
Chris Pine
Profimedia

Chris Pine se je prejšnji mesec odločil za spremembo videza, njegov novi videz pa - čeprav je od spremembe preteklo že nekaj časa - še vedno buri duhove.

41-letni igralec se je februarja v javnosti pokazal s spremenjenim videzom, z dolgimi lasmi in košato brado. Njegov novi videz je bil šok za marsikoga, saj je Chris Pine vedno skrbel, da je imel obrito brado, lase pa je vedno imel postrižene na kratko. In čeprav videz ni več tako nov, še naprej vzbuja zanimanje na družbenih omrežjih.

Ena od oboževalk je pod objavo zapisala: “Nisem si mislila, da lahko postane še bolj vroč, ampak je!”, druga pa je zapisala: “Zaradi njegovega novega videza zagotovo nisem jezna.”

Ni znano, kaj stoji za njegovo odločitvijo, nekateri so mnenja, da je njegova nova vloga kriva za spremembo videza, igralec naj bi namreč zaigral v filmu z naslovom Poolman, ki naj bi ga tudi režiral. V njem se bosta pojavila tudi Danny DeVito in Annette Bening.

Zvezdnik naj bi v filmu odigral vlogo Darrena Barrenmana, ki je filozof in nesrečni sanjač. Kaj menite, ali njegov novi videz predstavlja te dve lastnosti?