Pokazala, kaj ji oče pošilja vsak dan, in osupnila splet

Magazin 25. Apr 202410:37 1 komentar
Foto: PROFIMEDIA/TikTok

Čeprav živita vsak na svojem koncu, sta povezana bolj kot kdajkoli prej.

Uporabnica TikToka Megan Lawton je razkrila, kakšna sporočila ji vsak dan pošilja oče, potem ko se je iz Sheffielda v Veliki Britaniji preselila v Kanado.

Lawton je objavila video, v katerem je pokazala, kakšna sporočila ji pošilja oče, da ji pokaže, da misli nanjo. Odkar je posnetek zaživel na spletu, je postal prava senzacija, njegova sporočila pa topijo srca. Posnetek je zbral že več kot 950.000 ogledov in več kot 50.000 všečkov.

“Oče mi vsak dan pošilja sporočila, o katerih veliko razmišljam,” je zapisala pod videom.

“Dobro jutro, upam, da si dobro. Predvidevam, da si na letališču. Upam, da bo na letu v Toronto vse v redu. Mislim nate. Rad te imam, oče,” se je glasilo eno od sporočil, medtem ko je v drugem pisalo: “Pozdrav, Megan. Kako naj se poslovim od otroka, ki ga imam tako zelo rad? Lepo se imej v Kanadi. Pazi nase. Rad te imam. Očka”

Foto: Zajem zaslona/TIkTok
Foto: Zajem zaslona/TIkTok
Foto: Zajem zaslona/TIkTok

“Dobro jutro, Megan. Upam, da si dobro. Srečno na razgovoru za službo. Sicer sreče sploh ne boš potrebovala. In če ne dobiš službe, je to njihova izguba. Zelo te imam rad, oče,” pa je zapisal v tretjem sporočilu.

Poleg tega ji je v enem sporočilu napisal, kako čudno je biti brez nje, v drugem pa jo je vprašal, ali bi želela, da ji kupi dron. Ko je rekla, da ga ne potrebuje, se je odločil, da ji namesto drona priskrbi čoln na daljinsko upravljanje.

Povezana bolj kot kdajkoli prej

Lawton je za Newsweek povedala, kako je ta dnevna rutina komunikacije postala dragocena vez med njo in očetom, ki ju je še bolj povezala, odkar se je preselila.

“Prej sem bila pogosto v sporu s svojim očetom, vendar se je zdaj najin odnos razvil v nekaj čudovitega,” je delila Lawton. “Odkar sem se preselila, so najina vsakodnevna sporočila postala osrednji del najine povezanosti, ki jo zelo cenim.”

Če Lawton ni pravočasno odgovorila na sporočila, ji je oče takoj napisal: “Si v redu, otrok? Tvoj skrbni in zaskrbljeni oče”. Zdaj pa se je situacija obrnila, saj je ona tista, ki jo skrbi, če ne dobi pravočasnih sporočil od očeta.

Njen video je takoj postal viralen, a pravi, da tega res ni pričakovala. “Ko sem opazila, kako močno so se ljudje odzvali na najino zgodbo, sem bila presenečena in ganjena,” je povedala in dodala: “Vedno sem vedela, da imam posebnega očeta, toda tolikšen val prijaznosti in sočutja je presegel vsa pričakovanja.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje