Oskarjevka razkrila, da je spet samska in “se prepušča toku”

Magazin 31. Mar 202310:15
Brie Larson, Elijah Allan-Blitz
Profimedia

33-letna Brie Larson, ki je leta 2016 dobila oskarja za glavno vlogo v pretresljivi drami Soba, je razkrila, da je spet samska.

Zvezdnica akcijskega spektakla Stotnica Marvel je v pogovoru za revijo Harper’s Bazaar med vrsticami povedala, da Elijah Allan-Blitz ni več njen življenjski sopotnik.

“Nimam naslednjega projekta. Nimam doma. Nimam partnerja. Nimam načrta. Popolnoma sem se prepustila toku,” je bila slikovita.

Z omenjenim režiserjem sta bila v zvezi od leta 2019, prvič sta se v javnosti skupaj pojavila na oskarjih leta 2020, tik pred izbruhom epidemije covida-19.

Svojo zasebnost sta precej skrbno skrivala, sta pa občasno sledilcem na družbenih omrežjih dala vedeti, da sta zaljubljena.

O razlogih za njun razhod Brie ni govorila, je pa kot že v preteklosti bila odkrita o tem, da si želi nekoč izkusiti materinstvo.

Ni sicer želela ugibati, kdaj se bo to zgodilo, dodala je, da sveže samska uživa v “pustolovskem obdobju”, ukvarja se tudi z umetnostjo in obiskuje muzeje.

Ko je pred nekaj leti presegla magično mejo 30. let, je začela na svojo prihodnost gledati z drugačnimi očmi, je še povedala.

Brie Larson
Profimedia

“Imela sem enake strahove kot vsi, ki so samski in imajo 30 let. Kaj si sploh želim? Kako se družina in prihodnost skladata z mojim življenjem?”

Prav zato si bo vzela nekaj prostega časa, preden se zaobljubi novi vlogi, saj se boji, da bi oboževalci vsak projekt videli kot nekakšno kopijo druge, je še dodala.

Larson je leta 2016 dobila oskarja za glavno vlogo v filmu Soba (v režiji Lennyja Abrahamsona), v katerem je upodobila mlado žensko, ki pobegne iz ujetništva, potem ko jo je več let v sobi skrival ugrabitelj, ki mu je tudi rodila sina.

Prizor iz filma Soba
Profimedia

Pred zadnjim razmerjem je bila igralka v zvezi z igralcem in glasbenikom Alexom Greenwaldom, s katerim sta bila nekaj časa tudi zaročena.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.