Otroka vojvodinje Kate in princa Williama sta pomagala pri protokolu

Magazin 19. Apr. 202209:44
Delite:
kraljeva družina
Foto: Profimedia

Princ George in princesa Charlotte se očitno počasi že navajata na svoje kraljeve obveznosti.

Princ George velja za pravega malega očarljivca, saj je takrat, ko se s starši pojavi v javnosti, pogosto nasmejan. Ob minulih velikonočnih praznikih pa se je pripravljal na pomemben dogodek, na katerega ga starši doslej še niso peljali.

Šlo je za velikonočno mašo v kapelici St. George v Windsorju oziroma za tradicionalni dogodek, ki ga kraljeva družina nikoli ne izpusti. Glede na to, da se kraljica Elizabeta II. zaradi krhkega zdravja maše ni mogla udeležiti, je princ George pomagal svoji mami in očetu in je prevzel del protokolarnih obveznosti. Princ William in vojvodinja Kate sta ga namreč prosila, naj skupaj z njima po maši pozdravi udeležence, tako da je dan pred dogodkom začel vaditi kraljevsko rokovanje, poroča portal People.

princ George
Foto : Profimedia

Dogodka se je udeležila tudi princesa Charlotte, ki se je prav tako rokovala z udeleženci, celotna družina pa je navdušila še s svojo modno usklajenostjo. Vsi so nosili obleke v odtenkih kraljeve modre barve.

kraljeva družina
Foto : Profimedia

Princ George je nosil modro obleko in je bil zelo usklajen z očetom, princem Williamom. Princesa Charlotte je bila v svetlo modri obleki s potiskom in temno modri jopici videti zelo ljubko. Vojvodinja Kate je ob tej priložnosti nosila svetlo modro obleko in klobuček, njeni elegantni čevlji pa so bili enakega barvnega odtenka kot obleka.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar