Padla na vozniškem izpitu, ne da bi sploh prižgala avto

Magazin 13. Apr 202420:46 15 komentarjev
oznaka L za mladega voznika
Foto: PROFIMEDIA

Saj ni res, pa je, bi lahko rekli.

17-letnica iz Lancashira v Angliji je bila na vozniškem izpitu neuspešna, še preden je začela voziti, poroča LADbible.

Njen izpit se je končal zelo hitro, kar je presenetilo mnoge, s katerimi je delila svojo zgodbo. Še preden je ocenjevalec vstopil v avto, je opazil košček radirke pod sovoznikovim sedežem. Ker je bil avto po mnenju ocenjevalca umazan in neprimeren za vožnjo, ji je takoj sporočil, da izpita ne more opravljati.

Kljub temu da je na izpit čakala več mesecev, ocenjevalec ni želel preklicati svoje odločitve, tudi ko je inštruktorica zahtevala drugo mnenje.

Njen oče je povedal, da je najhuje pri vsem tem to, da avto sploh ni bil njen, ampak od ocenjevalcev. “Avto je bil povsem brezhiben, razen nekaj drobnih ostankov radirke, ki pa so bili tam zato, ker je ocenjevalec očitno radiral, kar je zapisal,” je povedal in dodal, da v avtu ni bilo nič spornega, zato je celotna situacija res tragikomična.

“Približno 10 minut sta se poskušala pogovoriti in rešiti zadevo, vendar nista dosegla ničesar. Vozniškega izpita ni naredila, pa sploh vozila ni, denarja pa ni mogoče dobiti nazaj. Bila je obupana in objokana. Res ne vidim razloga, zakaj ne bi mogel vstopiti v avto,” je povedal in poudaril, da ocenjevalci kot javni uslužbenci nosijo odgovornost, ki je v tem primeru niso izpolnili.

Dogodek se je zgodil v času koronavirusa, ko je bilo na opravljanje praktičnega vozniškega izpita v Angliji treba čakati več mesecev, zdaj pa je zgodba znova zakrožila po spletu. “Za to je dolgo varčevala, res je nepošteno,” je zaključil.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje