Pamela Anderson se po 13 mesecih zakona ločuje

Magazin 21. Jan 202212:28
Pamela Anderson
Profimedia

To je za 54-letno zvezdnico serije Obalna straža in nekdanjo Playboyevo dekle peta ločitev.

Pamelo Anderson, ki so si jo številni gledalci zapomnili po njeni vlogi v seriji Obalna straža, so že večkrat v javnosti opazili brez poročnega prstana, medtem ko se je sprehajala s svojim psom.

Opažanja so se izpostavila za resnična, saj je svetlolasa igralka vložila zahtevo za ločitev od svojega petega soproga Dana Hayhursta po zgolj 13 mesecih skupnega zakona.

Pamela Anderson
Profimedia

Kot poroča Daily Mail, je igralka zahtevo vložila v svoji rojstni Kanadi, kamor se je lani preselila skupaj z zdaj kmalu bivšim soprogom. Njuna ljubezen je vzbrstela na začetku pandemije covida, poročila pa sta se na božični večer na Pamelinem posestvu, ki se nahaja na otoku Vancouver v Kanadi.

Po trditvah virov, ki so ji blizu, se je “pandemijska romanca” končala. Pamela naj bi se že izselila iz skupne hiše in se vrnila v Kalifornijo, kjer čas preživlja v družbi svojih dveh sinov. Za njeno ločitev se je izvedelo tik pred premiero biografske nadaljevanke z naslovom Pam and Tommy, ki temelji na zgodbi o njenem zakonu z rokerjem Tommyjem Leejem.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje