Paris Jackson se je na prav poseben način poklonila pokojnemu očetu

Magazin 13. Mar 202208:30 0 komentarjev
Paris Jackson
Profimedia

Hčerka pokojne glasbene legende Michaela Jacksona, Paris, je zrasla pod budnim očesom javnosti. 23-letnica pa se je na prav poseben način poklonila svojemu slavnemu očetu – s piercingi.

Paris Jackson se lahko pohvali z več kot 80 tetovažami, z nekaterimi pa se je poklonila svojemu pokojnemu očetu, glasbeni legendi Michaelu Jacksonu. Na levi podlakti ima tako naslovnico Jacksonovega albuma iz leta 1991 Dangerous, ki si jo je dala vtetovirati 2016. Tudi z nedavnimi piercingi pa se je dekle poklonilo svojemu očetu.

Kot je namreč Paris priznala v nedavnem intervjuju za revijo LVR, se je s sedmimi piercingi v ušesni mečici poklonila očetovemu srečnemu številu in njegovi uspešnici Smooth Criminal. ”Gre bolj za število piercingov kot motive na njih. Tam sicer najdete pero, zmaja in drugo,” je v intervjuju povedala hčerka kralja popa.

Paris Jackson
Profimedia

Njen stil se od očetovega drastično razlikuje. Če je Michael prisegal na vpadljiv slog, je Paris bolj pri srcu bohemski grunge, pri tem pa uporablja tudi nekatere kose iz očetove omare. ”Imam nekaj očetovih pižam in zapestnico, ki jo je nosil ves čas. Danes je shranjena na prav posebnem mestu,” je zaupala reviji.

Paris sicer sledi očetovim stopinjam, tako se je preizkusila v glasbenih vodah, pred tem pa je zakorakala tudi po modni brvi. Debi je leto 2020 dočakala na modni reviji Jeana Paula Gaultiera. ”To je bilo neverjetno, kar kipela sem od adrenalina. Ko so mi potrdili, da sem sprejeta, sem jokala od sreče,” se spominja 23-letnica, ki so jo pred tem na modnih izborih večkrat tudi zavrnili, prav zaradi uresničitve dolgoletnih sanj pa je bilo njeno veselje še toliko večje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!