Petar Grašo že komaj čaka, da bo postal očka

Magazin 08. Jul 202207:30 > 08:36
Petar Grašo
Helena Kermelj

Hrvaški glasbenik Petar Grašo je nedavno priznal, da sta z ženo Hano Huljić že povsem pripravljena na prihod njune male princeske.

Petar Grašo je po razhodu z dolgoletno partnerico Danijelo Martinević srečo našel v objemu Hane Huljić.

Po njunem razhodu se je prelilo veliko medijskega črnila, Petar in Danijela pa razhoda nista veliko komentirala, tudi sicer pa sta bila vedno precej tiha, ko je šlo za njuno razmerje, saj sta svojo ljubezensko srečo najraje živela daleč stran od medijskih luči.

Temu pravilu Petar sledi tudi zdaj, ko je že poročen in pred povsem novim poglavjem v svojem življenju, ko bo prvič v življenju okusil čare očetovstva – ne skriva pa, da se te nove vloge neskončno veseli.

“Mislim, da se človek zaveda svoje vloge šele takrat, ko prvič v svoje roke prime to bitjece. A na kratko bom rekel le, da sva srečna, pripravljena in čakava na novega člana,” je povedal za In Magazin.

Petar in Hana zdaj že odštevata do poroda in vsak hip bi se jima v njunem splitskem domu lahko pridružila njuna mala princeska, ki bo, to je jasno že zdaj, povsem spremenila njuno življenje in prinesla povsem nov ritem.

Za Petra bo to poletje še zlasti čustveno, saj ga bo prvič preživljal v troje, a kot pravi, je na novo vlogo pripravljen, seveda pa bodo tu vedno tudi babice in dedki, ki bodo znanemu paru pomagali, ko bosta potrebovala pomoč.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.