Mnogi opazili objavo Petra Prevca, še zlasti Borut Pahor (VIDEO)

Magazin 15. Feb 202415:02 2 komentarja

Peter Prevc si je udobno pot na Japonsko, kjer ga ta vikend čakata dve tekmi, krajšal tudi s knjigo nekdanjega predsednika Boruta Pahorja.

Peter Prevc, ki je pred dnevi napovedal slovo od smučarskih skokov, se je po vikendu tekmovalnega premora odpravil na Japonsko. Tam se bo udeležil dveh tekem svetovnega pokala.

Slovenski skakalni šampion je na Instagramu delil posnetek z letala, s katerim leti v deželo vzhajajočega sonca. Pozornost njegovih oboževalcev pa sta v objavi pritegnili dve stvari. Udobje, v katerem Prevc najverjetneje v poslovnem razredu leti s turškim letalskim prevoznikom, ter knjiga, ki jo ima ob sebi.

Kot je razvidno s posnetka, si bo namreč čas na dolgem letu krajšal tudi s knjigo Zmaga je začetek, katere avtor je nekdanji predsednik Borut Pahor.

peter-prevc
Foto: pprevc/INSTAGRAM

Pahor je objavo opazil in se nanjo z zapisom na družbenih omrežjih odzval v nekoliko humornem tonu. “Bil sem navdušen in počaščen, da bo Peter na poletu bral prav mojo knjigo. Toda v resnici naj bi se zgodilo tole. Peter je na letališču brskal med knjigami in opazil mojo. Ta je skoraj razprodana, mu je rekla prodajalka. A je tako dobra? je vprašal Peter Prevc. Ne, je odgovorila prodajalka, tako dolgočasna je in vsi že po prvem poglavju prespijo cel polet. O, potem bi mi pa za Tokio prav prišla, je rekel Peter in jo vzel,” je zapisal Pahor.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje