Pevec Psy je napovedal nov album in verjetno tudi nov svetovni hit

Magazin 18. Apr 202207:30 0 komentarjev
Psy
Profimedia

Južnokorejski pevec je napovedal nov album z naslovom Psy 9th, dodal je tudi, da bi lahko vključeval njegovo naslednjo veliko uspešnico.

Psy, katerega pravo ime je Park Jae-Sang se je vrnil po petih letih premora in je pripravljen predstaviti naslednji Gangnam Style. 44-letni pevec, znan po mega uspešnici iz leta 2013, je napovedal, da bo njegov deveti celovečerni studijski album z ustreznim naslovom Psy 9th izšel 29. aprila, in podražil, da bi projekt lahko vključeval njegov naslednji hit.

V videu s koncerta decembra 2013, ki je bil objavljen na njegovem Instagramu, je uspešen glasbenik povedal: “Vem, da imate velika pričakovanja do moje naslednje uspešnice. A leta 2002 sem produciral Champion in potreboval sem natanko 10 let, da sem izdal pesem, ki je bila bolj senzacionalna od nje. Gangnam Style sem izdal leta 2012. Hočem povedati, da bo morda naslednjič, ko boste slišali pesem, kot je Gangnam Style, leta 2022.”

Gangnam Style in njegov nepozabno koreografirani glasbeni video sta ob izidu leta 2012 prevzela svet, dosegla drugo mesto na lestvici Billboard Hot 100 in postala prvi videoposnetek na YouTubu, ki je imel do konca leta milijardo ogledov. Video si je prislužil priznanje znanih in visokih osebnosti, vključno z Britney Spears, Katy Perry in takratnim predsednikom Barackom Obamo, južnokorejsko ministrstvo za kulturo pa je takrat Psyju pripisalo zasluge za povečanje svetovnega zanimanja za Korejo.

In končno je prišel čas za njegovo naslednjo veliko uspešnico, ki bo zagotovo ponovno prevzela svet!

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!