Pevka z idealnim datumom rojstva: rojeni na ta dan imajo neverjetno notranjo moč

Magazin 07. Jan 202418:31 0 komentarjev
Ice Space in Taylor Swift
Foto: Profimedia

Za ljudi, rojene na ta dan, je značilen predvsem analitičen um.

Pevka Ice Spice je na novega leta dan, ki je po mnenju mnogih “idealen datum rojstva”, dopolnila 24 let. Ice Space, s pravim imenom Isis Gaston, se je namreč rodila na začetku novega tisočletja – torej 1. januarja 2000.

Ljudje, ki so rojeni na ta dan, se pogosto ponašajo z analitičnim umom, ki jim omogoča, da ujamejo tudi najmanjše podrobnosti. Obdarjeni so z notranjo močjo, ki jih usmerja k doseganju notranjega miru. Njihova premišljenost in pogum ju vodita pri uresničevanju ciljev, ki si jih zastavijo, piše Zadovoljna.hr.

Vse zadane naloge opravljajo predano, znani pa so po svoji odgovornosti. Izogibajo se kakršnimkoli konfliktom in imajo izjemno dober spomin.

Včasih se soočajo z nepotrebnimi strahovi, ki predstavljajo izziv. Čeprav ne pokažejo velike čustvene ranljivosti, so vedno pripravljeni pomagati, kadar je to potrebno.

raperka Ice Space
Foto: Profimedia

Zadovoljna.hr še navaja, da je Ice Spice, ameriška raperka iz Bronxa, svojo glasbeno pot začela leta 2021. Zaslovela je s pesmijo “Munch (Feelin’ U)”, letos pa je sodelovala z izjemno priljubljeno Taylor Swift.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!