Phoebe Bridgers in Paul Mescal: od spogledljivih tvitov do zaroke

Magazin 08. Nov 202211:30
Paul Mescal, Phoebe Bridgers
Profimedia

Minuli konec tedna je oboževalce irskega igralca Paula Mescala in ameriške glasbenice Phoebe Bridgers razveselila novica, da sta njuna idola, ki sta se začela videvati lani, zaročena.

26-letni Paul in dve leti starejša Phoebe sta si prvič javno izkazala naklonjenost leta 2020, in to kar prek Twitterja.

Pevka je na omenjenem družbenem omrežju zapisala, da si je ravno ogledala serijo Normalni ljudje, zaradi katere je “žalostna in pohotna”.

Na njen tvit je igralec, ki je v tej nadaljevanki pred kamerami pokazal kar nekaj gole kože, spogledljivo odgovoril: “Zdaj lahko kar umrem.”

(V kritiško opevani seriji po romanu Sally Rooney je Paul prevzel osrednjo moško vlogo Connella, usodno privlačnega za protagonistko zgodbe Marianne, ki jo je odlično upodobila Daisy Edgar-Jones.)

Normalni ljudje
Profimedia

Mescal in Bridgers sta se začela na rdečih preprogah skupaj pojavljati lani, nekaj je bilo tudi skupnih objav na družbenih medijih, večino časa pa sta se držala stran od žarometov.

Vse bolj iskani igralec, ki je bil za vlogo v Normalnih ljudeh nominiran tudi za emmyja, je lani nastopil v spotu za partneričino pesem Savior Complex.

Phoebe je potrdila tudi domneve oboževalcev, da njena pesem Sidelines delno govori o Paulu in povedala: “Pisati o svojem razmerju, v katerem gre vse res dobro in čutiš samo lepe stvari, je težko.”

Bridgers, ki se identificira kot biseksualka, se je pred časom sestajala s kantavtorjem Ryanom Adamsom, o njunem burnem razmerju je napisala pesem Motion Sickness, Adamsa pa obtožila čustvene zlorabe – podobno je o njem po razhodu govorila še ena nekdanja partnerica, pevka in igralka Mandy Moore.

Je glasna zagovornica ohranitve pravice žensk do splava, na družbenih medijih je iskreno spregovorila o tem, da je imela oktobra 2021 splav in da bi morale imeti vse ženske pravico do izbire.

Mescal se je sicer pred kratkim popolnoma umaknil z družbenih medijev, o svoji odločitvi je povedal: “Mislim, da ni ravno pametno, da te ljudje ves čas vidijo … morda mi bo čez 10 let žal, da sem odšel, ampak zdaj je, kar je.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.