Pippa Middleton in njen mož bosta sledila stopinjam njenih staršev

Magazin 25. Jan 202216:45 0 komentarjev
Pippa Middleton
Profimedia

Starši vojvodinje Kate Middleton so zaslužili kar nekaj denarja s podjetjem, kjer se lahko po pošti naroči klobuke, balone in okraske za otroške zabave.

Zdaj sta se Pippa Middleton in njen mož odločila slediti njunim stopinjam. Čisto malo stran od družinske hiše Middleton v Berkshiru razvijata lastno otrokom prijazno turistično atrakcijo.

James Matthews in njegovi poslovni partnerji nameravajo porabiti okoli 800.000 funtov za preoblikovanje propadajočega živalskega vrta in parka za jelene, imenovanega Bucklebury Farm, v hlev, v katerem se bodo otroci igrali, obstoječi skedenj pa bi razširili, da bi bilo v njem prostor za kavarno in kmetijsko trgovino. Imenovalo naj bi se Pippa’s Playground, vendar par zaenkrat tega še ni potrdil.

Načrti, ki opisujejo njihovo vizijo, pravijo, da bo število obiskovalcev omejeno na 400 na dan in da bo podjetje v lokalno gospodarstvo vložilo 2,3 milijona funtov. 38-letno Pippo je mogoče redno opaziti na prizorišču, saj nadzoruje, kako poteka delo, kajti projekt ji pomeni veliko. Kmalu naj bi pridobili tudi vsa potrebna dovoljenja.

James Matthews, Pippa Middleton
Profimedia

Pippina mati Carole je podjetje Party Pieces ustanovila leta 1987, ko je bila noseča s Katinim in Pippinim bratom. Začela je pripravljati pakete zabave za Katine ​​šolske prijatelje, in to je preraslo v posel, vreden več milijonov funtov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!