Po 3 dneh se je vrnila domov: ni mogla verjeti, kako se je odzval sin

Magazin 27. Maj 202404:50 8 komentarjev
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Mama je bila prvič ves konec tedna ločena od sina, vendar ponovno snidenje ni potekalo, kot si je zamislila. Sinova reakcija je pritegnila tudi veliko pozornosti javnosti.

Elizabeth Maclay je odšla na sestrino dekliščino, kar je bilo najdaljše obdobje, ko je bila ločena od 15-mesečnega sina Michaela. Medtem ko je bila stran od doma, ga je zelo pogrešala in komaj je čakala, da se ponovno srečata.

Američanka je za Newsweek povedala, da je pričakovala, da bo sin ob njeni vrnitvi skakal od veselja. Ker pa se je Michael ravno prebudil iz spanja in ni bil razpoložen za smeh, je bil njegov odziv precej drugačen. Michael ni pokazal nobenega odziva in je deloval nekoliko zmeden.

“Ravno se je prebudil iz popoldanskega spanca, bil je nekoliko mrk. Zbudil se je z jokom, stekla sem ga pozdravit in zdelo se mi je, da je napol spal,” je dejala Maclay.

“Pričakovala sem, da se bo odzval, kot se običajno, ko me vidi, a namesto tega sem doživela hladen tuš, nič se ni odzval. Kasneje sva se s soprogom sicer smejala temu,” je še dodala.

Maclay je posnetek sinove reakcije ob njenem prihodu objavila na TikToku, kjer se je pošalila, da bo naslednjič odšla za dlje časa. “Če trije dnevi niso dovolj, da bi se Michael odzval, bo morda dvotedenski dopust zadostoval,” je šaljivo pripomnila.

Viralni posnetek je pritegnil veliko pozornosti na spletu. Video je nasmejal mnoge uporabnike in zbral več kot 1,7 milijona ogledov ter 47.400 všečkov.

Čeprav so se mnogi poistovetili z realnostjo materinstva, so bili komentarji različni.

“Zagotovo si je mislil: ‘Glej, kdo se je odločil priti’,” je napisal eden od uporabnikov. Drugi je dodal: “Mislim, da ti je zameril.”

“Ta fant bo odrastel v nekoga, ki bo moral najprej spiti kavo, da bo lahko začel dan,” pa se je pošalil tretji.


Bonus video: Kaj morate vedeti o evropskih volitvah?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje