Po navdihu Brucea Springsteena med “stradajočimi” zvezdniki tudi Chris Martin

Magazin 28. Mar 202309:00
Chris Martin
Profimedia

Teden dni po tem, ko je njegova bivša žena Gwyneth Paltrow delila svojo kontroverzno dieto na osnovi juhe, je glasbenik Chris Martin razkril svoj zapleteni urnik prehranjevanja v podkastu Conan O'Brien Needs a Friend, objavljenem v ponedeljek, in priznal, da "pravzaprav ne večerja več''.

Chris Martin je pojasnil: ”Neham jesti ob 4. uri popoldan in tega sem se naučil na kosilu z Bruceom Springsteenom.” Dodal je, da je imel srečo, da je šel z njim na kosilo le dan po tem, ko so Coldplay lani igrali v Filadelfiji. ”Že prej sem bil na zelo strogi dieti. Toda ko sem bil na večerji z legendarnim pevcem, se spoznal, da je 73-letnik videti “bolj v formi” kot sem sam,” se je zasmejal pevec in dodal, da mu je Springsteenova žena Patti Scialfa razkrila, da je to zato, ker njen mož je samo en obrok na dan. ”In to je bil moj naslednji izziv. En obrok na dan. Mislim, da je Springsteenov en obrok na dan sestavljen iz bivoljega boka s steroidno omako.”

Bruce Springsteen
Profimedia

Leta 2021 je Springsteen govoril s Timom McGrawom v intervjuju za Apple Music, med katerim so ga vprašali tudi o tem, kako ostaja v vrhunski fizični kondiciji. “Največja stvar je dieta, dieta, dieta,” je pojasnil glasbenik: “Ne jem preveč in ne jem slabe hrane, razen občasno, ko se želim zabavati. Zato menim, da mora vsakdo, ki poskuša priti v formo, vedeti, da je prehrana 90 odstotkov igre, seveda pa je pomembna tudi vadba, da telo ostane gibčno in čvrsto.”

Malo pred Chrisovim intervjujem je tudi Gwyneth Paltrow povedala, da je s prekinitvenim postom, tako da prvič je ob 12. uri, in to le bistro juho, za večerjo pa predvsem veliko zelenjave.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.