Po skoraj 7 letih nova Rihannina pesem (VIDEO)

Magazin 01. Nov 202209:00
Rihanna
Profimedia

Rihanna je po skoraj 7 letih postregla z novim glasbenim materialom - predstavila je pesem z naslovom Lift Me Up.

Ta se pojavlja v novem delu filmske uspešnice Črni panter (Black Panther: Wakanda Forever). Gre za poklon zvezdniku Črnega panterja Chadwicku Bosemanu, ki je umrl avgusta 2020 zaradi raka debelega črevesa. Imel je 43 let.

Rihanna je skladbo večkrat napovedala v začetku tedna, v četrtek pa je objavila datum njene objave poleg črno-bele fotografije. Pesem je zdaj dostopna tudi na YouTubu.

“Po pogovoru z Ryanom sem želel napisati nekaj, kar prikazuje topel objem vseh ljudi, ki sem jih izgubil v življenju. Poskušal sem si predstavljati, kakšen bi bil občutek, če bi jim zdaj lahko zapel in povedal, kako zelo jih pogrešam,” je v sporočilu za javnost dejal Tems, ki je skladbo napisal skupaj z Rihanno, Ludwigom Göranssonom in režiserjem Ryanom Cooglerjem. “Rihanna je bila zame navdih, zato mi je v veliko čast slišati njeno izvedbo te pesmi,” je še dodal.

Rihanna se je s partnerjem, raperjem A$AP Rockyjem, udeležila premiere filma v Los Angelesu. Par se je prvič pojavil na rdeči preprogi, odkar sta maja pozdravila prvega skupnega otroka, sina.

Rihanna
Profimedia

Zadnji album z naslovom Anti je 34-letna pevka, ki velja za eno najbogatejših glasbenic na svetu, izdala leta 2016. Maja je za Vogue povedala, da še vedno meni, da je Anti njen najboljši album do danes in da ne želi konkurirati z njim, saj dela na novi glasbi.

“Na svoj naslednji projekt gledam popolnoma drugače, kot sem si zamišljala prej. Mislim, da mi ta način bolj ustreza. Avtentično je, zabavno mi bo in razbremenil me bo veliko pritiska.” Kaj ima Rihanna v rokavu, pa bo znano čez nekaj časa.

Barbadoška popzvezdnica, ki je osvojila 9 glasbenih nagrad grammy, bo v začetku prihodnjega leta nastopila ob polčasu najbolj gledanega ameriškega športnega dogodka – Super Bowl 2023.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.