Podobnost Elizabeth Hurley s sinom Damianom je osupljiva

Magazin 14. Jan 202308:30
Elizabeth Hurley, Damian Hurley
Instagram

Elizabeth Hurley in njen sin Damian sta si podobna kot jajce jajcu. Poleg tega se tudi odlično razumeta. Tako dobro, da sta se skupaj zabavala na novoletni zabavi.

Fotografije, objavljene na Instagram profilu lepe Elizabeth Hurley (57), so zelo zgovorne. Jasno je, da se je imela odlično in da je bila zabava res divja. Zadnji dan leta je preživela v družbi družine, prijateljev in seveda sina Damiana (20), s katerim se odlično razume. Večer je bil očitno kostumski, saj je imela nekdanja zaročenka igralca Hugha Granta (62) na sebi seksi kombinezon, okrašen s kamenčki, ki spominja na tistega, ki ga je leta 2003 nosila Britney Spears (41) v videu za pesem Toxic.

Elizabeth Hurley, Damian Hurley
Vir: Instagram

Največ komentarjev pa je imela fotografija, na kateri je Elizabeth s sinom Damianom. Podobnost med mamo in sinom je namreč enostavno osupljiva. Damian Hurley pri svojih 20 letih stopa po maminih stopinjah in se podaja v manekenske vode. Trenutno za njegovo kariero skrbijo pri sloviti agenciji IMG Models. Hkrati pa se mladenič podaja tudi v filmske vode, a ne pred temveč za kamero. Pred kratkim je na Instagramu objavil, da se pod svoj prvi film podpisuje kot režiser.

Elizabeth Hurley, Damian Hurley
Profimedia

Damien je sicer sin preminulega poslovneža Steva Binga, ki pa dolgo ni želel priznati očetovstva. Očetovsko vlogo je v njegovem življenju odigral Arun Nayar (58), bivši mož Elizabeth, katerega še danes kliče oče. Mladenič pa se lahko pohvali tudi s slavnimi botri, med katerimi so Elton John (75), njegov soprog David Furnish (60) in pa Hugh Grant.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.