Predstavnik Chrisa Pina o domnevnem pljuvanju: Popolna izmišljotina

Magazin 08. Sep 202210:00
Chris Pine
Profimedia

Chris Pine prekinil molk in podal izjavo o domnevnem pljuncu, ki naj bi se zgodil na beneškem mednarodnem filmskem festivalu.

V izjavi za portal People je njegov predstavnik povedal: “To je smešna zgodba – popolna izmišljotina in rezultat nenavadne spletne iluzije, ki očitno zavaja in omogoča nespametne špekulacije. Da bo jasno, Harry Styles ni pljunil Chrisa Pina. Med njima ne obstaja nič drugega kot spoštovanje in kakršnokoli drugačno namigovanje je očiten poskus ustvarjanja drame, ki preprosto ne obstaja.”

Domnevni pljunek naj bi se zgodil na premieri filma Don’t Worry Darling v Benetkah, po spletu je začel krožiti posnetek, na katerem se Harry sprehodi do svojega sedeža v dvorani, še preden sede na svoje mesto, pa domnevno pljune v naročje soigralca, ki je že sedel na sedežu ob njegovem. Chris neha ploskati in pogleda navzdol, nato rahlo zmaje z glavo in zdi se, kot da se zahihita, preden seže navzdol in zgrabi svoja sončna očala, ki jih ima med nogami – in je še naprej videti, kot da se zabava. Harry pa se je medtem izogibal pogledu soigralca in se ozrl po dvorani, kar je pri oboževalcih še dodatno podžgalo sum, da se je zgodilo nekaj nenavadnega.

Ko je posnetek začel postajati viralen, je internet razpravljal o tem, kaj točno se je zgodilo. Eden od uporabnikov Twitterja je objavil GIF, narejen iz posnetka, s sporočilom: “100 % je pljunil po Chrisu Pinu.” Drugi so skočili v bran Stylesu na spletu in podali drugo razlago za to, kar se je zgodilo. “Chris Pine se je samo spraševal, kje so njegova sončna očala po aplavzu,” je o svoji interpretaciji posnetka zapisala uporabnica Twitterja. Nekateri pa so bili tudi mnenja, da je bilo to samo predstava za večjo gledanost filma.

Omenjeni film prikazuje mladi par (Harry Styles in Florence Pugh) v vlogi Jacka in Alice, ki v 50. letih 20. stoletja živi v na videz popolnem poslovnem mestu Victory v Kaliforniji. Ko se v njuni idilični skupnosti začnejo pojavljati razpoke, Alice postane obsedena z naravo moževega dela.

Zanimanje javnosti, kaj se dogaja, je podžgala tudi Florence, odločila se je namreč, da filma ne bo promovirala, zaradi česar se je udeležila samo ceremonije na rdeči preprogi, ne pa tudi novinarske konference.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.