Princ George prvič v javnosti po Katini diagnozi

Magazin 12. Apr 202409:38 0 komentarjev
princ george
Foto: PROFIMEDIA

Princ William je najstarejšega sina Georgea peljal na nogometno tekmo. To je tudi njun prvi skupni javni dogodek, ki sta se ga udeležila po razkritju Katine diagnoze.

Princ William je bil na tribunah v Birminghamu videti nasmejan, ko je v družbi najstarejšega sina Georgea navijal za nogometno ekipo Villa Park. Ekipa, za katero sta navijala kraljeva člana, je na koncu proti ekipi Lille slavila zmago z 2 proti 1.

Gre za prvi skupni javni dogodek prestolonaslednika in njegovega sina, potem ko je princesa Catherine svetu sporočila, da ima raka.

Družino kot celoto je britanska javnost zadnjič videla ob božiču, pred razkritjem Katine diagnoze pa je bilo pričakovano, da se bodo udeležili velikonočne maše. A nato je Kate 22. marca v videosporočilu povedala, da so testi po njeni januarski abdominalni operaciji potrdili raka, zato se preventivno zdravi še s kemoterapijo. Takrat je postalo jasno, da se princesa tudi po velikonočnih praznikih še ne bo vrnila k opravljanju svojih dolžnosti.

Catherine je med drugim pojasnila, da sta si s princem Williamom vzela čas, da bi tudi svojim trem otrokom pojasnila, kaj se dogaja. Poleg Georgea ima par še hčerko Charlotte in sina Louisa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!