Princesi Diani se ta želja nikoli ni izpolnila

Magazin 20. Jan 202310:30 0 komentarjev
Princesa Diana
Profimedia

Princesa Diana je oboževala ples in gibanje in vse, kar je s tem povezano, a zdi se, da se ji ena od želja ni nikoli izpolnila, saj je bila kriva njena višina.

Princesa Diana se je s svojim prihodom na britanski kraljevi dvor poslovila od svojega nekdanjega življenja, saj se je morala čez noč podrediti strogim kraljevim pravilom, ki jih nikoli ni povsem osvojila in se jim je vedno znala upreti.

V mladih letih je sanjala, da bi postala profesionalna plesalka in da bi bila balerina, želja je dolgo tlela v njej, a se ji na koncu žal ni uresničila.

Princesa Diana si je od nekdaj želela, da bi postala profesionalna balerina in da bi lahko plesala po vsem svetu. Začela je študirati balet, a si ni mislila, da bo zrasla v tako visoko dekle, da jo bo to na koncu stalo kariere.

Njena velika želja se ji tako nikoli ni uresničila, je pa zato rada obiskovala balet in opero v Londonu, ko se je le pojavila priložnost, saj je to umetnost zares oboževala.

Princesa Diana
Profimedia

Njena višina jo je večkrat spravljala v zadrego, včasih je zaradi nje celo sklanjala glavo. Še posebej je bila sramežljiva na javnih dogodkih, ko so bile vse oči uprte vanjo, in takrat naj bi se večkrat počutila tesnobno.

Pokojna princesa je na Otoku še vedno izjemno priljubljena, na njo pa se večkrat spomnita tudi vojvodinji Kate Middleton in Meghan Markle, ki spomin na njo častita z modnimi kombinacijami, ki na las spominjajo na tiste, ki jih je nekoč nosila Diana.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!