Razkrit razlog, zakaj si Adelin fant Rich Paul želi več otrok

Magazin 20. Jun 202210:00 0 komentarjev
Adele
Profimedia

Znano je že, da bi se slavni športni agent Rich Paul, ki je v srečni zvezi z britansko pevko Adele, z veseljem znova preizkusil v očetovski vlogi. To pa so razlogi, zakaj si tako zelo želi ponovno postati oče.

Agent, ki ima že odraslo hčer, je v intervjuju za E!News pred kratkim spregovoril o zasebnem življenju, med drugim tudi o tem, da bi rad spet postal oče. Iz njegovih besed pa je lahko razbrati, zakaj si tako zelo želi ponovno stopiti v očetovske čevlje. To je predvsem tudi zato, da bo lahko oče, kakršen si želi biti.

“Veselim se, da bom drugačen oče, bolj potrpežljiv oče. Bil bi tudi bolj prisoten oče. “Pogosto, ko gradiš kariero, si na poti, otroci pa hitro odrastejo – v trenutku, kot bi mignil.”

Paul je z leti postal zelo uspešen športni agent, ki med drugim skrbi za kariero košarkarskega zvezdnika Lige NBA LeBrona Jamesa.

Adele
Profimedia

Paul in Adele sta februarja sicer sprožila govorice o zaroki, ko so Adele na podelitvi glasbenih nagrad brit opazili z diamantnim prstanom.

34-letna pevka se vprašanju o morebitnih poročnih načrtih ni izognila niti v oddaji The Graham Norton Show. “Kot da bi kdaj komu povedala, ali sem ali nisem (zaročena, op. a.). Je pa krasen (prstan, op. a.), kajne?”

Adele
Profimedia

Adele je tudi mati, z nekdanjim možem Simonom Koneckijem ima devetletnega sina Angela.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!