Rebeka Dremelj se je pridružila Deželakovi dobrodelni akciji s plemenitim ciljem

Magazin 03. Jun 202214:45 > 16:26 0 komentarjev
Rebeka Dremelj
Aleksandra Saša Prelesnik

Nekdanja slovenska misica je pokazala, kaj je pripravljena narediti za dober namen. Pridružila se je namreč radijskemu voditelju Mihi Deželaku.

V okviru dobrodelnega projekta, ki ga že osmo leto zaporedoma pripravlja Radio 1, se je priljubljeni radijski voditelj Miha Deželak s kolesom odpravil na pot, ki ima prav poseben namen – zbirajo namreč sredstva, s katerimi bodo tistim otrokom, ki si tega ne morejo privoščiti, omogočili letovanje na morju. Na pot se je odpravil 1. junija, zaključil pa jo bo 10. junija.

Na poti se mu bodo pridružili razni znani obrazi, med njimi pa je tudi Rebeka Dremelj, ki se je z veseljem odzvala na akcijo Deželak junak. Kako je bilo videti njeno kolesarjenje ob priljubljenem voditelju, je pokazala s posnetkom, ki ga je objavila na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram.

“Noge mi bodo odpadle,” je bila iskrena Rebeka, ki je bila med vožnjo v klanec zelo zadihana. A kljub vsem naporom je bilo veselo in zabavno, saj sta ob spustu Miha in Rebeka celo zapela.

“Niti ne vem, kaj naj povem drugega, kot da se zahvalim vsem. Hvala @radio1slo, @dezelakmiha in seveda vsi vi, ker delate tako dobro delo. Med samo ekipo je pa tudi tako dobra energija, da ni dvoma, da ne zvozijo do konca! IN TO DO MILJONA,” je med drugim ob posnetku, ki je pritegnil veliko pozornosti, zapisala Rebeka. Njeni sledilci so se odzvali z odobravanjem in s številnimi pohvalami na račun akcije in truda vseh članov ekipe.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!