Rebel Wilson: Poljub z žensko mi je spremenil življenje

Magazin 27. Dec 202214:30
Rebel Wilson
Profimedia

Igralka Rebel Wilson, ki se je prvič z žensko poljubila na velikem platnu, meni, da je to spremenilo tok njenega življenja.

“Nikoli prej nisem poljubila ženske, zato sem se vprašala: O Bog, kako bo to šlo?,” je avstralska igralka povedala za Hollywood Reporter. Dodala je, da je bila ona tista, ki je predlagala poljub z igralko Charlotte Gainsbourg v prihajajočem filmu The Almond and the Seahorse.

“Ne vem, zakaj sem to rekla, a čutila sem, da bi lahko delovalo. Pred tem nisem bila nikoli intimna z žensko. Potem pa je prišel na vrsto poljub s Charlotte. Ni se mi zdelo nič takega.”

Ta izkušnja ji je spremenila življenje: “Če ne bi imela izkušnje s Charlotte ali izkušnje z drugo žensko, ne vem, ali bi kdaj srečala partnerko. Te izkušnje so mi odprle srce za druge možnosti. Hvaležna sem za ti dve izkušnji. To je popolnoma spremenilo moje ljubezensko življenje.”

Rebel Wilson
Profimedia

V prej omenjenem filmu je Rebel, ki je bila najbolj znana po komičnih vlogah, prvič pripadla dramska vloga. Film je bil posnet le nekaj mesecev prej, preden je spoznala oblikovalko nakita Ramono Agruma.

Igralka je svojo srčno izbranko junija predstavila na Instagramu, ko je objavila skupno fotografijo. Pripisala je: “Mislila sem, da iščem Disneyjevega princa … toda, morda je tisto, kar sem res potrebovala ves ta čas, Disneyjeva princesa.”

Prejšnji mesec so se pojavile govorice o zaroki med Rebel in Ramono, toda igralka tega še ni potrdila.

Wilson je novembra s pomočjo nadomestne matere pozdravila tudi svojega prvega otroka – deklico, po imenu Royce Lillian.

Rebel Wilson
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.