Rebel Wilson razkrila svojo novo ljubezen in presenetila marsikoga

Magazin 10. Jun 202212:50 0 komentarjev
Rebel Wilson
Profimedia

Rebel Wilson se je odločila, da bo svojo izbranko pokazala svetu.

42-letna igralka je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri se smeji ob svoji punci Ramoni Agrumi, in v napisu razkrila: “Mislila sem, da iščem Disneyjevega princa … toda morda je tisto, kar sem res potrebovala ves ta čas, Disneyjeva princesa.”

Njen prijatelj je za People razkril, da igralke še nikoli ni videl srečnejše. Pred kratkim pa je Rebel Wilson razkrila, da je svojo novo ljubezen spoznala preko prijatelja, toda imena takrat ni razkrila. “Pred srečanjem sva se veliko pogovarjali po telefonu, in to je bil res dober način, da sva se bolje spoznali. Bilo je malce starošolsko, zelo romantično. Vsi moji bivši niso slabi, toda bili so časi, ko sem prenašala stvari, ki jih ne bi smela. Zato je drugačen občutek biti v res zdravem razmerju.”

Zvezdnica je nazadnje hodila z Jacobom Buschom, čigar družina je ustanovila pivovarsko podjetje Anheuser-Busch, razšla sta se februarja 2021, štiri mesece po tem, ko sta postala uradni par. Maja letos je za revijo People tudi priznala, da je v osebnem življenju pozno zacvetela, vendar je dejala, da ima to, da je mlada ženska, ki se je osredotočila na študij in diplomirala iz prava, tudi svoje prednosti. “Ni pretiravanje, če rečem, da nihče ni bil zares zainteresiran za zmenek z mano, še zlasti ne pri mojih 20. letih. Bila sem ulov, če so me ljudje spoznali, a ni nikogar to zares zanimalo. A v resnici mi je to omogočilo ne samo neverjetno kariero, ampak tudi dve diplomi. Bi mi to dvoje uspelo, če bi imela resno zvezo? Verjetno sem v življenju namensko naredila tako, da sem bila pozneje  pripravljena na pravo ljubezen.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!