Recept: ovsena kaša z jabolkom in mandlji

Magazin 23. Sep 202104:00 0 komentarjev
Kaša
PROFIMEDIA

Okusna kaša za začetek dneva, ki se hitro pripravi.

Sestavine:

– 1 skodelica ovsenih kosmičev

– 2 skodelici mleka ali vode

– 2 manjši jabolki

– 1 žlička cimeta

– 1–2 žlici medu

– ščepec morske soli

– pest praženih mandljev

Priprava:

Ovsene kosmiče kuhajte v mleku, dokler mešanica ne zavre, potem zmanjšajte temperaturo, dodajte ščepec soli in kuhajte še 5 do 10 minut.

Kaša je pripravljena, ko dobi kremno teksturo.

V kašo dodajte cimet in med in premešajte.

Dodajte eno naribano jabolko. Drugo jabolko narežite in položite na vrh kaše.

Na koncu posujte s praženimi mandlji.

Namesto mandljev lahko dodate orehe.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!