Reese Witherspoon se po 11 letih zakona ločuje

Magazin 26. Mar 202311:09
Reese Witherspoon, Jim Toth
Profimedia

Reese Witherspoon in mož Jim Toth sta javnosti sporočila težko in za marsikoga precej presenetljivo odločitev - po 11 letih gresta vsak svojo pot.

47-letna ljubljenka ameriškega filmskega občinstva in njen 52-letni mož, filmski agent, sta le nekaj dni pred 12. obletnico njune poroke razkrila, da je njunega zakona konec.

“Z vami bova delila nekaj zelo osebnega … z veliko mero premisleka sva se odločila za ločitev. Skupaj sva preživela toliko čudovitih let, naprej greva z globoko ljubeznijo, prijaznostjo in medsebojnim spoštovanjem do vsega, kar sva ustvarila skupaj.”

“Najina prioriteta sta najin sin in najina celotna družina. Te reči nikoli niso enostavne in so zelo osebne. Res bi cenila, če v tem času spoštujete zasebnost naše družine,” sta sklenila.

Kot so viri blizu para povedali za People, sta resnično še vedno najboljša prijatelja in se razhajata sporazumno. “Zavezala sta se skupni vzgoji sina. Želita si, da bi bil prehod kar najbolj neboleč za vse vpletene.”

Witherspoon in Toth sta se zaročila decembra 2010, poročila pa maja naslednje leto na njenem posestvu v Kaliforniji.

V zakonu se jima je rodil zdaj desetletni sin Tennessee James, Reese pa ima z nekdanjim možem Ryanom Phillippejem 23-letno hčer Avo in 19-letnega sina Deacona.

Reese Witherspoon z družino
Profimedia

Še julija se je zdelo, da je med Reese in Jimom vse v najlepšem redu, saj je igralka na Instagramu objavila prisrčno voščilo “svojemu dragemu možku”, ki da je velik športni navdušenec.

Z objavo se ga je spomnila tudi na 11. obletnico njune poroke in se mu zahvalila za vse lepe trenutke.

Zvezdnica Blondinke s Harvarda, ki ima v svoji zbirki tudi oskarja za glavno žensko vlogo v biografskem filmu o Johnnyju Cashu, je ob neki priložnosti povedala, da jo je ob srečanju z Jimom zadelo kot strela z jasnega.

Spoznala sta se v zanjo težkem obdobju, ko se je ravno razšla z igralskim kolegom Jakom Gyllenhaalom.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.