Ronaldo na svoj način odrekel podporo nekdanjemu soigralcu

Magazin 10. Feb 202208:00
Cristiano Ronaldo
Profimedia

Potem ko so Masona Greenwooda v Manchester Unitedu suspendirali, so mu svoje neodobravanje jasno sporočili tudi soigralci, med njimi zvezdnik Cristiano Ronaldo.

Nekdanji član Manchester Uniteda Mason Greenwood je v policijskem postopku zaradi fizične zlorabe in siljenja v spolne odnose. Prijavo zoper nogometaša je podalo njegovo nekdanje dekle, ki je posnetke in fotografije objavilo kar na Instagramu.

Nogometaša je takoj po objavi posnetkov aretirala policija, v klubu pa so ga hitro zatem suspendirali, odstranili so tudi vse drese z njegovim priimkom in preostale izdelke, povezane z nogometašem. Pogodbe z Greenwoodom so prekinili tudi številni sponzorji, med njimi športni gigant Nike.

Cristiano Ronaldo
Profimedia

Da obsojajo njegova dejanja, so na svoj način sporočili tudi njegovi soigralci. Cristiano Ronaldo, Jesse Lingard, Paul Pogba in Edinson Cavani so tako po incidentu nekdanjemu soigralcu prenehali slediti na družbenih omrežjih, s čimer so pokazali tiho neodobravanje. Prav portugalski zvezdnik naj bi se kot prvi odločil za ta korak, že pred objavo posnetkov pa je bilo mogoče občutiti trenja med Greenwoodom in Ronaldom.

Počitnikoval v Dubaju

Cristiano Ronaldo si je sicer pred časom privoščil krajši oddih in z družino poletel v Dubaj, kjer je ob rojstnem dnevu lepo presenetil svojo boljšo polovico, nosečo Georgino Rodriguez. Z zaljubljenim parom so v Dubaju počitnikovali tudi otroci, najstarejši Cristiano Ronaldo Jr., štiriletna dvojčka Mateo in Eva Maria, ki ju je povila nadomestna mama, ter najmlajša Alana Martina, katere mama je prav Georgina. Slednja z nogometašem kmalu pričakuje tudi dvojčka, s čimer bo veselje v družini še večje.

Ob 28. rojstnem dnevu je nogometaš svoji dragi pripravil prijetno presenečenje. Na mogočni stavbi Burdž Kalifa se je namreč pojavila podoba Georgine z napisom: ”Vse najboljše, Gio.” Gio je ljubkovalno ime, ki ga je Ronaldo nadel svoji boljši polovici.