S katerimi znamenji se najbolje ujamejo vodnarji?

Magazin 29. Dec 202110:45
Par
Profimedia

Rojeni v znamenju vodnarja imajo pogosto visoke standarde za svojega partnerja. Kdo lahko izpolnjuje te standarde? Po mnenju astrologov so to naslednja tri znamenja.

Dvojčka

Dvojčka in vodnar sta kompatibilni znamenji, saj ju zaznamuje element zraka, ki je povezan z intelektom. Tako kot vodnar ima tudi dvojček neskončno željo po znanju, kar vodnar izjemno ceni. Po mnenju astrologov bodo številni aspekti dvojčkov zadovoljili vodnarjeve potrebe tako, kot jih druga znamenja niso sposobna. Tudi spolno se bosta ujela. Vodnar je progresivno in nekonvencionalno znamenje, ki je pripravljeno poskusiti vse. Enako velja za radovedne dvojčke, zato jim bo všeč vodnarjev odprti duh.

Strelec

Vodnar in strelec se lahko odlično ujemata, saj sta oba zavezana svobodi in osebni rasti. Oba sta zelo samostojna znamenja, zato obstaja vzajemno razumevanje, ko se strelec odloči za spontano pustolovščino ali ko vodnar potrebuje čas zase, da premisli o pomenu življenja.

Tako vodnar kot strelec sta dobra v zvezah brez obveznosti, a v nasprotju z drugimi ju bo prav njun odnos veliko bolj pritegnil. Vodnar rad eksperimentira v postelji in se navdušuje nad novimi stvarmi, strelec pa bo navdušen nad partnerjem, ki je tako divji kot on. Čeprav morda nista najbolj čustven par, sta po duši oba filozofa in je njuna intelektualna povezanost neprimerljiva.

Vodnar

Čeprav se vsako astrološko znamenje ne ujema z istim, pa je lahko naveza vodnar-vodnar uresničljiva. Po mnenju astrologov je bistvena lastnost vodnarja, ki to omogoča, njegova edinstvenost. Vsak vodnar je edinstven v svojem smislu in ne glede na vse bo imela ta zveza dovolj razlik, da odnos ne bo stagniral. Vodnarjevo spolno življenje bo za obe strani razburljivo. Nikoli ne bosta obsojala drug drugega, ker bi želela poskusiti nekaj nenavadnega – s temi izkušnjami bosta svojo povezavo le še poglobila. Najpomembneje v tem odnosu je, da bosta oba partnerja razumela medsebojno vseživljenjsko zavezanost drug drugemu ter spoštovala lastno individualnost in potrebo po svobodi.