San Di Ego se pripravljajo na nastope po Sloveniji

Magazin 16. Jul 202218:00 0 komentarjev
San Di EGo
Zasebni arhiv

San Di Ego so prvič nastopili na festivalu Melodije morja in sonca in sicer s skladbo Človek mora imeti sanje za katero je glasbo in besedilo napisal Mitja Kobal.

Priljubljeni rockerji San Di Ego so se z nastopom odločili predstaviti širši množici ter se odpravili na festival poletnih melodij, kar jim predstavljalo določen izziv, ki so ga z sprejeli z velikim veseljem in ob tem tudi uživali! Delovni vikend so rockerji izkoristili za bendovske počitnice – člani se med sabo odlično razumejo, zato jim ni bilo težko združiti koristno s prijetnim. Vikend so izkoristili tudi za polnjenje baterij, v soboto 16. julija, bodo namreč že nastopili na velikem odru festivala Pivo in cvetje v Laškem, 30. julija pa v Kamniku.

V mesecu juniju so najprej razveselili več tisočglavo množico v Portorožu (prireditev Harley Davidson), dober rock žur so priredili tudi v Kočevju, Postojni ter zdaj že tradicionalnem festivalu Gori Rocka, kjer se rockerji dobro počutijo kot doma. V zaodrju festivala Melodije morja in sonca v Portorožu so člani v sodelovanju s Kaj 5 produkcijo posneli tudi making of video, ki nam ga bodo pokazali v začetku meseca avgusta. Do takrat pa jih ujemite na katerem od koncertov po Sloveniji.

San Di Ego
Aleš Rosa

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!