Sandra Bullock še vedno obžaluje, da je posnela ta film

Magazin 25. Mar 202215:45
Sandra Bullock
Profimedia

Hollywoodska igralka Sandra Bullock ne skriva, da to odločitev še danes globoko obžaluje.

Hollywoodska igralka Sandra Bullock ima trenutno polne roke dela s promoviranjem filma The Lost City, v tem času pa je imela tudi kar veliko intervjujev, še vedno pa najbolj buri duhove njena izjava na račun filma Hitrost 2.

Ameriški mediji so jo tako spraševali, ali morda obstaja kak film, zaradi katerega ji je danes nerodno, in igralka je odgovor izstrelila kot iz topa. “Obstaja film, ki ga oboževalci nikakor niso marali in zaradi njega mi je še danes nerodno. Gre za film Hitrost 2. V njem sem bila zelo glasna, a za kaj takega ni bilo nobene potrebe. To odločitev še danes obžalujem in še danes mi je žal, da sem ga posnela,” je bila odločna Bullockova.

Prvi del filma je snemala z izjemno popularnim igralcem Keanujem Reevesom, nadaljevanje pa je leta 1997 posnela v družbi Jasona Patrica.

Igralka v času koronavirusa ni veliko snemala, zato je večino časa preživela doma in se posvečala svojima otrokoma, ki ju naravnost obožuje. Sandra ne skriva, da ji je materinstvo pisano na kožo in da je to njena do zdaj najpomembnejša vloga. Nikoli ni skrivala, da je želela okusiti čare materinstva, in zdi se, da je zdaj njena sreča naravnost popolna.

Za zdaj se z velikih in malih zaslonov poslavlja in dodaja: “Želela bi se vrniti, ko bom dokončala vlogo mame. Vrnila se bom, a ne vem kdaj. Verjetno ko bodo otroci najstniki, stari tam nekje 16 ali 17,” je še povedala ameriškim medijem, kar pomeni, da si bo vzela kar dolg odmor, saj je njena hčerka Laila stara komaj 8 let, sin Louis pa jih šteje 11.

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin https://www.facebook.com/n1magazin.

Komentari

Vaš komentar