Sarah Jessica Parker razkrila: Seks v mestu se vrača decembra!

Magazin 09. Okt 202114:57 > 15:10
Sarah Jessica Parker
Profimedia

"Pozdrav iz New Yorka, s Pete avenije. Ta hip z nekaj dragimi prijatelji snemamo naslednje poglavje Seksa v mestu – ali, kot mu radi rečemo, And Just Like That. Dotlej pa ..."

Besede, s katerimi je 56-letna igralka in producentka Sarah Jessica Parker, krajše kar SJP, v kratkem videu iz zakulisja pospremila razkritje, da se liki Seksa v mesta, kultne serije s preloma stoletja, na male zaslone vračajo decembra.

Kot smo v zadnjem času lahko že zasledili, “novi Seks v mestu” sledi prigodam osrednje protagonistke Carrie Bradshaw (SJP) in njenih prijateljic Mirande (Cynthia Nixon) in Charlotte (Kristin Davis), ki se zdaj namesto izzivov življenja in prijateljstva v 30. letih življenja spopadajo s še bolj zapletenimi izzivi pri 50.

Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis
Profimedia

Tokrat v osrednji zasedbi ne bo Kim Cattrall (65), ki je kot radoživa Samantha zaokrožala razvpito televizijsko četverico. Izvirno serijo, ki jo je Darren Star ustvaril po knjižni predlogi Candace Bushnell, so snemali med letoma 1998 in 2004. Sledila sta ji še dva celovečerna filma, ki pa nista uresničila pričakovanj oboževalcev in kritikov.

Novinke v zasedbi bodo Sarita Choudhury (54), Nicole Ari Parker (50) in Karen Pittman (35) v vlogah uspešne manhattanske nepremičninske agentke, mame treh otrok in dokumentaristke ter genialne profesorice prava.

Svojo vlogo Stanforda Blatcha, Carriejinega najboljšega prijatelja, bi moral ponoviti tudi Willie Garson, ki pa je prejšnji mesec umrl za rakom trebušne slinavke, star 57 let. Zaenkrat še ni znano, ali jim bo v serijo uspelo smiselno vključiti prizore, ki jih je Garson posnel med poletjem.

Kristin Davis, Willie Garson
Profimedia

Kostumografsko štafeto je od 79-letne Patricie Field, ki je iz Carrie Bradshaw ustvarila modno ikono in “manolkam” priskrbela status predmeta poželenja žensk po vsem svetu, prevzela Molly Rogers, asistentka Fieldove iz časa snemanja izvirne serije.