Scarlett Johansson odkrito o navadi iz preteklosti, zaradi katere ji je nerodno

Magazin 24. Mar 202210:30 0 komentarjev
Scarlett Johansson
Profimedia

Igralka se je o tem razgovorila med gostovanjem v oddaji, ki jo vodi njena kolegica Drew Barrymore.

Scarlett Johansson smo si zapomnili po vlogah v številnih filmskih uspešnicah. Pred kratkim je gostovala v oddaji, ki jo vodi Drew Barrymore, v kateri je odgovarjala na razna vprašanja, povezana z njenimi filmskimi vlogami, trenutnim življenjem pa tudi njeno preteklostjo.

Zagotovo bi marsikdo med nami rad spremenil kakšno stvar iz svoje preteklosti in, kot se je izkazalo, niti 37-letna Scarlett ni izjema. Drew jo je namreč vprašala, ali obstaja kakšna stvar, za katero ne bi hotela, da izvesta njena otroka.

Scarlett je v smehu odgovorila: “Naj to povem zdaj, javno?” In nato je razkrila, da je v mladosti kadila, zdaj pa ji je zaradi tega zelo nerodno. “Nočem, da bi moja otroka kdaj mislila, da je to v redu,” je še dodala. Ima starejšo hčerko Rose, ki jo je dobila v zakonu z Romainom Dauriacom in mlajšega sina Cosma – ta je njo in njenega tretjega moža Colina Josta razveselil lani, zdaj pa ima 7 mesecev.

Dejala je še, da jo je Rose že začela spraševati o tej navadi in da si ne želi, da bi njena hčerka kdaj začela kaditi. “Mi starši to tako počnemo, otrokom prepovemo, da bi počeli neke stvari in globoko upamo, da nas bodo poslušali,” pravi Scarlett, ki ji je zdaj na prvem mestu družina.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!