Scarlett Johansson razkrila ozadje o edinstvenem imenu svojega sina

Magazin 02. Okt 202210:15
Scarlett Johansson
Profimedia

V oddaji The Kelly Clarkson je igralka povedala, kako je 13-mesečni sin Cosmo, ki ga ima z možem Colinom Jostom, dobil svoje edinstveno ime.

Najprej je v šali dejala, da sta z možem samo vrgla skupaj nekaj črk, v smehu pa je nato le razkrila pravo ozadje imena. “Ime se mi je zdelo osvežujoče, očarljivo. Vsem prijateljem je bilo takoj všeč, nekaj časa pa je trajalo, da je postalo všeč tudi moževi mami. Nenehno je predlagala druge različice, toda vztrajala sem pri tem imenu. Tudi pri hčerki so bili nad imenom Rose takoj navdušeni.” Na to je voditeljica oddaje takoj pripomnila, da je prikupno, da imata oba ime po roži.

To je zvezdnico zelo razveselilo, saj je dejala, da malo ljudi razume to povezavo. “Cosmo je res sladka majhna roža, ki prihaja v različnih odtenkih oranžne in rumene. Zato je bilo to poimenovanje takoj všeč tudi hčerki.”

Ko je prvič postala mama, je za People povedala, da Rose spodbuja k uživanju zdravih obrokov. “Smešno je, a mislim, da mi je nikoli ni bilo treba pretentati, da je jedla zdravo. Nikoli nisem poskušala prisiliti svojega otroka, da bi jedla nekaj, kar ji ni bilo všeč, in nikoli nisem poskušala skriti hrane pred njo. Vsakdo ima drugačen okus, otroku le ponudite čim več raznolikosti.” Oče hčerke je igralkin bivši mož Romain Dauriac, ločila sta se leta 2017.

Scarlett Johansson in Colin Jost sta se poročila na intimni slovesnosti oktobra 2020. Zaročila sta se maja 2019 po dveh letih zveze. 11-karatni zaročni prstan je tistega julija razkazovala na odru San Diego Comic-Con.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.