Se Barack in Michelle Obama resnično ločujeta?

Magazin 06. Sep 202208:00
Michelle Obama
Profimedia

Barack in Michelle Obama naj bi bila po mesecih prepirov o številnih stvareh trenutno pred odločitvijo, ali se bosta njuni poti razšli.

Viri so za revijo Globe v zadnji izdaji povedali, da se je par želel izogniti neprijetni ločitvi, zato sta se odločila za poskusno ločitev. Vendar pa ločeno življenje zakoncema Obama še ne zagotavlja mirnega in harmoničnega zakona. Neimenovani vir je povedal: “Kadarkoli sta skupaj, se zdi, da drug drugega le živcirata. Čeprav sta bila precej dobra v igranju pred kamerami, so se začele kazati razpoke.”

Informator je dodal, da je ena glavnih težav med njima povezana s tem, da želi Michelle preseči svojega moža, ki si močno prizadeva osvojiti Hollywood prek svojega produkcijskega podjetja Higher Ground, pridobiti vplivne zvezdniške prijatelje, domnevno naj bi se tudi drugače oblačila, da bi zapeljala mlajše moške. “Michelle je tako navdušena nad tem, da je močna igralka v Hollywoodu, da nima časa poslušati Baracka, ki joka o politiki.”

“Sprti” par po navedbi nekaterih virov tudi ni več imel nič skupnega, potem ko sta Malia in Sasha zapustili gnezdo. “Sklenila sta, da je zanjo bolje, če nadaljuje s poslom v Hollywoodu, zanj pa, da ostane na vzhodni obali. Poleg tega želi biti bližje dekletoma v L. A. in paziti nanju.” Nekdanji prvi par ZDA naj bi se prepiral tudi o razkošnem življenju njunih hčerk, ki za restavracije in oblačila zapravita ogromno denarja.

Nobeden od njiju govoric zaenkrat ni niti potrdil niti zanikal.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.